Inschrijving Kindervakantieweek Lieshout

DSC_7612Nog een paar maanden en dan gaat de Kindervakantieweek in Lieshout weer van start. Deze zal gehouden worden van maandag 21 augustus t/m vrijdag 25 augustus, dit jaar wederom op sportpark ’t Luijtelaar aan de Herendijk.

 

Digitaal inschrijven

Vanaf 1 april kan je jezelf al digitaal inschrijven. In het menu hierboven vind je het digitaal inschrijfformulier, zowel voor deelnemers als voor vrijwilligers. De inschrijving is pas definitief als we de inschrijving en het inschrijfgeld ontvangen hebben. Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. Mocht je meegaan op de overnachting (groep 8 en brugklas) dan bedraagt het inschrijfgeld € 13,50. De digitale inschrijving sluit op zondag 11 juni (om 23.59 uur). Daarna is het niet meer mogelijk om in te schrijven.

Kom je liever persoonlijk langs om je in te schrijven, dan kan dat natuurlijk ook op onderstaande data:

  • Maandag 5 juni op de Pinksterbraderie in Lieshout, van 11:00 tot 17:00 uur.
  • Donderdag 8 juni in het Dorpshuis te Lieshout, van 19:00 tot 20:30 uur.

Vrijwilligers

Ook zoeken we uiteraard nog veel, heel veel vrijwilligers! Vanaf het 2e jaar van het voortgezet onderwijs kun je meedoen als leiding, of als begeleider tijdens spellen of tochten. Als je dat leuk lijkt en je hebt tijd om 1 of meerdere dagen bezig te zijn met kinderen, schrijf je dan in. Je kan je nu al opgeven! Het kan ook op bovenstaande inschrijfdagen. Heb je nog vragen neem gerust contact met ons op (Coen Verbakel, tel: 06-19202829).

Denk niet dat je het niet kunt, of dat een ander zich wel aanmeldt, we hopen dit jaar weer zo’n 300 kinderen in te mogen schrijven, en om die groep in goede banen te leiden, hebben we weer vele handjes nodig! Ook voor die leiders die al jaren meedoen, ook jullie vragen we om je even officieel op te geven!

Maatschappelijke stage

Ook bestaat bij ons de gelegenheid om je maatschappelijke stage te lopen. Wil je hier meer over weten? Mail of bel dan gerust!

Groetjes, en tot gauw!

Kerngroep KVW Lieshout

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s