Kerngroep

De kerngroep bestaat uit een 10-tal mensen, hieronder staat wie verantwoordelijk is voor de organisatie van Kindervakantieweek Lieshout:

Coen Verbakel Algemeen coördinator / voorzitter / Dagelijks bestuur
Nicole Teunisse Secretaris / Dagelijks bestuur / dagcoördinatie
Ronald Vogels Coördinator Calamiteitenplan / dagcoördinatie / Penningmeester
Maarten de Groot Beheer Website &  PR / verwerking inschrijvingen / Dagelijks bestuur
Harm Steegs Materiaal coördinator / dagcoördinatie
Fren Klomp Dagcoördinatie / decor
François Steegs Dagcoördinatie / verhaal
Ilse Ruys Dagcoördinatie / verhaal

We stellen ons even voor:

Coen Verbakel

Coen Verbakel

Mijn naam is Coen Verbakel en ik ben 37 jaar oud. Ik doe vanaf mijn vijftiende actief mee aan Kindervakantieweek Lieshout. De eerste paar jaar als leiding en later ben ik in de Kerngroep gekomen. Ik vind het fantastisch om iets te organiseren voor kinderen. Als een lach op de gezichten verschijnt dan weet je weer waar je het allemaal voor doet. Het organiseren van de Kindervakantieweek geeft me een goed gevoel en ik vind het fijn om iets voor de maatschappij te kunnen doen. De laatste jaren doe ik in de week de algehele coördinatie. Hierbij ben ik het aanspreekpunt voor zowel de leiding als de ouders. Bij vragen en opmerkingen kan iedereen bij mij terecht. Ik kijk weer uit naar de volgende editie en hoop jullie dan weer te mogen begroeten.

Maarten de Groot

Maarten de Groot

Ik ben Maarten de Groot, 43 jaar en woon in Lieshout. Sinds 2008 doen mijn 2 dochters mee met de kindervakantieweek. Al snel merkte ik dat het daar een gezellige club was, waarop ik sinds 2009 als leider mee heb gedaan. Vanaf 2011 zit ik in de kergroep en hou me vooral bezig met de website en de administratieve afhandelingen van de inschrijvingen. Naast de kindervakantieweek ben ik ook veel tijd bezig als vrijwilliger bij Basketball Club Lieshout waar ik onder andere coördinator ben van het Laarbeeks Basisschool Basketball Toernooi.

François Steegs

François Steegs

Hallo allemaal! Mijn naam is François Steegs, ik ben 22 jaar en woon in Lieshout. Misschien kennen jullie mij al van de eerdere jaren dat je me hebt gezien bij Kindervakantieweek. Vorig jaar ben ik benaderd voor de kerngroep en daar heb ik met veel enthousiasme “Ja!” op gezegd. Buiten Kindervakantieweek om zouden jullie mij kunnen kennen als meester op de basisschool. De afgelopen vier jaar ben ik namelijk regelmatig te vinden geweest op verschillende basisscholen in Laarbeek en daarbuiten.  Ik hoop de komende jaren nog veel leuke, grappige, gezellige en vooral mooie momenten met jullie te beleven. Hopelijk zie ik jullie daar!!!!

Nicole Teunisse

Nicole Teunisse

Ik ben Nicole Teunisse, 30 jaar en ik woon in Lieshout. Ik ben al een aantal jaren actief in de organisatie van Kindervakantieweek Lieshout en sinds 2009 zit ik ook in de kerngroep. Samen proberen we er ieder jaar weer één groot feest van te maken, waar ook de rest van de leiders altijd erg hard aan meewerken. Om dan te zien dat de kinderen plezier hebben en dat er op de feestavond al wordt gepraat over het komend jaar is volgens mij een heel goed teken… Ik doe het dan ook nog steeds erg graag en wil het nog lang blijven doen.

Ronald Vogels

Ronald Vogels

Hallo allemaal, ik ben Ronald Vogels en ik woon in Beek en Donk. Hoeveel jaar ik bij de kerngroep zit dat is een goede vraag, maar ik weet wel dat het elk jaar weer een leuke uitdaging is om er weer iets moois van te maken voor de kinderen in Lieshout. Met de kerngroep en wat vrijwilligers organiseren we het opbouwen en de kvw zelf. Heb jij goede ideeën en wil jij mee helpen met opbouwen laat het me dan weten. Verder ben ik ook leider in de week zelf. Ik heb nu al weer zin in deze zware maar vooral leuke week. Hopelijk tot dan!

Harm Steegs

Harm Steegs

Hallo, ik ben Harm Steegs 27 jaar en woon in Lieshout. Van beroep ben ik hovenier. Ik doe al een aantal jaren mee als leiding met kindervakantieweek, en de laatste paar jaar heb ik ook mee een dag georganiseerd. Dit gaat nu mijn derde jaar worden in de kerngroep van de kindervakantieweek. Hopelijk kan ik er mijn steentje aan bijdragen om te zorgen dat het weer een geweldige week wordt. Verder ben ik ook ieder jaar begeleiding van een groep kinderen gedurende de week. Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer, zodat we er weer een geweldig feest van kunnen maken.

Fren Klomp

Fren Klomp

Hallo iedereen! Mijn naam is Fren Klomp. Met mijn 21 jarige leeftijd ben ik de jongste uit de kerngroep. Ik woon al heel mijn leven in Lieshout en doe al sinds de basisschool ieder jaar mee aan kindervakantieweek Lieshout. Sinds 2009 als leiding en sinds 2013 als kerngroeplid. Mijn verantwoordelijkheden tijdens de week en in aanloop zijn: het organiseren van een dag (dit jaar de vrijdag), het decor, podium en verhaal en de puntentelling. Ik hoop net zoals iedereen op weer een schitterend jaar. Maar met Safari als thema verwacht ik ook niet dat er iets fout zal gaan!

Ilse Ruys

Ilse Ruys

Ik ben Ilse Ruys, 21 jaar oud en woon in Lieshout. Sommige van jullie zullen mij misschien al kennen als juf op de basisschool. Ik studeer aan de Pabo en heb de afgelopen drie jaar op verschillende basisscholen in Laarbeek stage gelopen. Anderen zullen mij kennen van eerdere jaren bij Kindervakantieweek. Als kind vond ik het altijd al leuk om mee te doen met Kindervakantieweek en daarna ook als leiding. Toen ze mij afgelopen jaar benaderden voor de kerngroep, heb ik met enthousiasme ‘ja’ gezegd! Ik heb in ieder geval weer heel veel zin in deze kindervakantieweek! Jullie ook?!