Maatschappelijke Stage

Stage

Ook bij Kindervakantieweek Lieshout is het mogelijk om stage te lopen.

De maatschappelijke stage houdt in dat jongeren vrijwilligerswerk doen tijdens hun middelbare schoolperiode. Dat is goed voor anderen en voor hun persoonlijke ontwikkeling. Veel scholen hebben maatschappelijke stage opgenomen in het onderwijsprogramma.

Hutten Bouwen

Mocht je op dit moment al uitkijken naar een stage dan is dit bij ons nu al mogelijk. Voor de Kindervakantieweek 2018 (welke plaatsvindt van 13 augustus t/m 17 augustus) hebben we maximaal 25 plaatsen beschikbaar voor jongeren welke de maatschappelijke stage bij ons willen invullen.

 

Wat moet je daarvoor doen? Simpel, even onderstaande 4 vragen voor jezelf beantwoorden en checken op school!

Hutten Verven

  1. Wil ik 1 tot 5 dagen (totaal ca. 8 – 40 uur) de handjes uit de mouwen steken, en kinderen in de leeftijd van 4 t/m 13 jaar begeleiden tijdens een leuke, sportieve en actieve doe-week?
  2. Kan ik in teamverband werken?
  3. Vind ik het niet erg om vies te worden? Want we kunnen niet garanderen dat je schoon blijft 🙂
  4. Heb ik op school aan de stagebegeleider gevraagd of deze stage toegestaan wordt?

Gelukt? 4 maal ja? En interesse? Schrijf je dan in als vrijwilliger via deze pagina en geef aan dat je graag je maatschappelijk stage bij ons wilt lopen. Wij zorgen ervoor dat je als groepsbegeleider op een groepje kinderen wordt ingedeeld. Uiteraard word je als leid(st)er niet in het diepe gegooid, maar staan er in ieder geval 1 à 2 leiders meer op je groepje, welke al enkele jaren ervaring hebben met de Kindervakantieweek.

Het is ook mogelijk om tijdens de opbouwweek stage te lopen. Woensdag 8 augustus (t/m zondag 12 augustus) beginnen we met het opbouwen van het terrein. Werkzaamheden die we uitvoeren zijn o.a.; hekken plaatsen, tent en podium opbouwen, decor maken, spellen voorbereiden). Ook hiervoor kun je je aanmelden via deze site.

Vies wordenWil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar mas@kvwlieshout.nl. Wil je je aanmelden dan kun je dat via deze website meteen regelen.

We zien je aanmelding graag tegemoet!

Namens Kindervakantieweek Lieshout
Nicole Teunisse, Marjon Neilen & Micha Klomp

Advertenties